Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Новини за лек суров петрол

  • Петролът поскъпна още
    Петролът поскъпна още
    Цените на петрола леко се повишиха в азиатската търговия днес. В същото време докато пазарите оценяват постъпващите от САЩ данни и вероятността за разширяване на съкращенията в добива на групата ОПЕК+ на фона на последиците от понижаването на кредитния рейтинг на Вашингтон, информира Ройтерс.
  • Реклама
  • Цените на петрола се покачиха още
    Цените на петрола се покачиха още
    Цените на петрола се покачиха с близо 1 процент в азиатската търговия днес и достигнаха най-високите си стойности от април, след като данните за запасите на суров петрол и петролни продукти в САЩ показаха сериозно търсене, предаде Ройтерс.
  • Петролните цени са близо до тримесечен максимум
    Петролните цени са близо до тримесечен максимум
    Цените на петрола останаха почти без промяна в ранната търговия днес, задържайки се близо до тримесечните максимуми, отбелязани вчера.
  • Цените на петрола вървят към рекорден месечен ръст
    Цените на петрола вървят към рекорден месечен ръст
    Цените на петрола в азиатската търговия се движат около най-високите си стойности от три месеца насам, макар и днес леко да спадат, и са на път да регистрират най-сериозния си месечен ръст.
  • Поскъпването на петрола спря, засега
    Поскъпването на петрола спря, засега
    Цените на петрола се понижиха в днешната сутрешна търговия, тъй като опасенията около търсенето компенсираха ефектите от по-добрите от очакваното данни за икономическата продукция на САЩ през второто тримесечие, съобщи Ройтерс.
  • Петролът поскъпва отново заради САЩ и Китай
    Петролът поскъпва отново заради САЩ и Китай
    Цените на петрола се покачиха в сутрешната търговия. Причината е в опасенията на инвеститорите относно свиването на добивите от страна на някои основни производители, които контрираха ефекта от поредното покачване на основните лихвени проценти в САЩ, обявено от Фед, съобщава Ройтерс.
  • Цената на петрола се понижи леко, след връх вчера
    Цената на петрола се понижи леко, след връх вчера
    Цените на петрола се понижиха в днешната сутрешна азиатска сесия, отстъпвайки от достигнатите вчера тримесечни максимуми.
  • Петролът продължава да поскъпва, ето причината
    Петролът продължава да поскъпва, ето причината
    Цените на петрола леко се покачиха в азиатската търговия днес за трета поредна сесия, след като доставките остават на ръба на достатъчното, а Китай обяви мерки в подкрепа на икономиката, давайки надежда на инвеститорите, съобщава Ройтерс.
  • Цените на петрола тръгнаха надолу заради САЩ
    Цените на петрола тръгнаха надолу заради САЩ
    Цените на петрола се понижиха в сутрешната търговия, като увеличиха загубите от предишната сесия. Основните причини са, че доларът засили позиции спрямо другите валути и че запасите от суров петрол в САЩ се понижиха по-малко от очакваното.
  • Реклама
  • Петролните цени отново тръгват нагоре
    Петролните цени отново тръгват нагоре
    Цените на петрола леко се покачиха в сутрешната търговия. Това се случи, след като Китай обяви, че ще подкрепя икономическия растеж, Русия продължава да свива добивите, а запасите на САЩ намаляват, съобщава Ройтерс.
  • Петролът поскъпна заради САЩ
    Петролът поскъпна заради САЩ
    Цените на петрола леко се повишиха в азиатската търговия днес, след като вчера потънаха заради по-слабия от очакваното икономически растеж на Китай.
  • Петролните котировки поеха надолу заради Китай
    Петролните котировки поеха надолу заради Китай
    Петролните котировки започнаха новата седмицата с понижение в азиатската търговия. Това стана, след като Китай съобщи за по-нисък от очаквания ръст на брутния вътрешен продукт през второто тримесечие, което породи притеснения за икономическото здраве на най-големия вносител на нефт, предаде Ройтерс.
  • Петролните цени продължават да растат
    Петролните цени продължават да растат
    Цените на петрола се повишиха в днешната азиатска сесия на фона на по-затегнатото предлагане на фона на проблеми в Либия и Нигерия.
  • Петролът поевтинява, след вчерашния ръст
    Петролът поевтинява, след вчерашния ръст
    Цените на петрола се понижиха рано днес, намалявайки част от печалбите от вчера, тъй като инвеститори разпродадоха част от своите позиции в суровината.
  • Цените на петрола отново тръгнаха нагоре
    Цените на петрола отново тръгнаха нагоре
    Цените на петрола се покачват в азиатската търговия днес за втора поредна сесия, като опасенията от евентуално задълбочаване на политическата нестабилност в Русия и потенциалните проблеми с доставките на черно злато контрират загрижеността за спада на търсенето, съобщава Ройтерс.
  • Реклама
  • Опитът за бунт в Русия не се отрази сериозно на петролния пазар
    Опитът за бунт в Русия не се отрази сериозно на петролния пазар
    Цените на петрола днес компенсираха растежа, отчетен по-рано в сесията, след като опитът за бунт в Русия доведе до страхове, че доставките на енергоизточници може да бъдат нарушени заради евентуални безредици в един от най-големите производителио на петрол в света, предаде Си Ен Би Си.
  • Цените на петрола пак тръгнаха надолу
    Цените на петрола пак тръгнаха надолу
    Цените на петрола спадат в азиатската търговия днес за втора поредна сесия и вървят към седмична загуба от над 3 на сто. Това се случва, след като поредното покачване на лихвените проценти във Великобритания и предупрежденията, че и в САЩ лихвите ще продължат да вървят нагоре, породиха нови опасения за спад на търсенето, съобщава Ройтерс.
  • Петролните цени се повишиха заради САЩ
    Петролните цени се повишиха заради САЩ
    Цените на петрола се покачиха в азиатската търговия днес, след две поредни сесии на спад. Това се случи под натиска на "агресивните" коментари на високопоставени представители на Фед, намекващи, че повишаването на лихвените проценти ще продължи и въпреки опасенията за хода на китайската икономика, съобщава Ройтерс.
  • Несигурност около петролните цени
    Несигурност около петролните цени
    Референтните котировки на петрола не намериха единна посока в азиатската търговия днес, докато пазарите очакват решението на Китай за лихвите по кредитирането, предаде Си Ен Би Си.
  • Цените на петрола падат отново падат заради Китай
    Цените на петрола падат отново падат заради Китай
    Цените на петрола спаднаха с повече от долар в азиатската търговия днес, отстъпвайки от ръста, постигнат през миналата седмица.
Новините днес