Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Турнир по мини футбол в Стара Загора 

12 октомври 2019, 11:45 часа • 2379 прочитания

20 отбора от цялата страна, разпределени в 4 групи, участват в турнира по мини футбол за Купата на Кмета - “Самарско знаме” през уикенда в Стара Загора.

След мачовете днес на тренировъчните игрища на стадион “Трейс Арена” утре ще се изиграят осмина-, четвърт- и полуфинали.

Третото място ще се определи с изпълнение на дузпи в 13:45 часа, а финалът ще започне в 14:15 часа. Награждаването на победителите е от 15 часа.

Наградният фонд на турнира е 4 хиляди лева - 1600 лева, екипи, купа и медали за първото място, 1200, екипи, купа и медали - за второто, 600, екипи, купа и медали - за третото, и 600 лева и купа - за четвъртото място. 

„Надявам се тази година събитието да се получи добре, да има един коректен, спортсменски и силен турнир, за да може да се превърне в традиция за есенния спортен календар на града“, каза при откриването Лъчезар Гичев от Сдружение за спортни прояви “Феникс”, организатор на проявата със съдействието на община Стара Загора.

За спортсменство и феърплей към играта и противниците, защото това е само спорт, който трябва да радва и забавлява публиката, призова Владимир Зафиров, изиграл десетки мачове с фланелките на местните „Берое“ и „Верея“ и любимец на старозагорската публика. 

Анжелина Велчева
Анжелина Велчева Отговорен редактор
Новините днес