Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Винс Флин и „Списъкът на обречените”

09 май 2012, 17:01 часа • 10326 прочитания

Тежката артилерия на политическия трилър - Винс Флин, връща лентата години назад, за да проследи превръщането на Мич Рап в суперагент на ЦРУ. Може да проследите тази история в книгата „Списъкът на обречените”, която ще излезе на пазара на 14 май.

След като попада в свръхсекретния отряд на ЦРУ - „Орион”, Мич Рап получава специална задача. Той трябва да открие отговорните за зловещия атентат над Локърби. Независимо колко жертви ще остави след себе си...

Мич Рап е готов да елиминира следващия обект. На пръв поглед задачата изглежда лесна. Но на мястото – изискан френски хотел, Рап попада в засада. Избухва престрелка, а той е ранен. Планът пропада. Някой му е подготвил перфектно организиран капан.

Рап се превръща в мишена за мистериозните си врагове. Френските власти също го преследват. Шефовете му не биха допуснали да бъде заловен жив.

А той не фигурира дори и в най-секретните документи на ЦРУ...

Сам, ранен и притиснат до стената, Мич Рап е готов на всичко, за да оцелее.

Реалистичен политически трилър, който затвърждава позицията на Винс Флин сред най-добрите в жанра. Той ни отвежда под повърхността на известните факти и ни разкрива тайни, прикривани десетилетия. Флин доказва, че никой друг писател не познава света на разузнаването по-добре от него.

Цена: 15 лв

384 страници

Редактор: Десислава Симова

 

Райко Павлов
Райко Павлов Отговорен редактор
Новините днес