Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

СОУ "Любен Каравелов" спечели коледния турнир по футбол за деца във Видин

18 декември 2013, 16:00 часа • 26347 прочитания

В коледния турнир по футбол за деца родени след 2003 година участваха общо осем отбора от училища във Видин.

Въпросният турнир на малки врати в зала "Фестивална" спечели отборът на СОУ ”Любен Каравелов", уведомиха ни от видинския сайт myvidin. На второ място се класираха възпитаниците на Иван Станев от СОУ "П.Р.Славейков", трети останаха момчетата на ОУ ”Иван Вазов”.

Ето и класацията до осма позиция:

4. ОУ "Свети Климент Охридски"
5. СОУ "Св.св. Кирил и Методий"
6. СОУ "Цар Симеон Велики"
7. ОУ "Епископ Софроний Врачански"
8. ОУ "Отец Паисий".

Събитието за малките ученици бе организирано от Община Видин, Регионалния инспекторат по образованието, Областния съвет на Българския футболен съюз – Видин и Ученически спортен клуб – Шампион.

Организаторите щедро подсигуриха награди за всички отбори – шампионска купа, торти, плакети и индивидуални статуетки. Секретарят на Община Видин Орлин Василев връчи Купата на Община Видин, а Росен Ракаджиев от името на Ученически спортен клуб – Шампион връчи плакети на всички отбори.

И това не е всичко, спортните инициативи във Видин, посветени на празниците, продължават и в следващите дни. Утре, 19 декември, от 10 часа в спортна зала "Фестивнална" започва Коледен ученически баскетболен турнир 3х3, а от 27 до 29 декември ще се проведе традиционният Коледен турнир по футбол за мъже в зала.

 

 

Ивайла Димитрова
Ивайла Димитрова Отговорен редактор
Новините днес