Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Райков ще се срещне с Иван Костов и Мартин Димитров

21 март 2013, 07:35 часа • 10140 прочитания

Министър-председателят и министър на външните работи Марин Райков ще се срещне днес със съпредседателите на ПГ на Синята коалиция в 41-вото Народно събрание Иван Костов и Мартин Димитров, съобщиха от правителствената пресслужба.

Срещата ще се проведе в сградата на Министерския съвет.

Премиерът Марин Райков вече проведе срещи с лидерите БСП и ДПС. По време на срещата си с премиера Райков лидерът на БСП Сергей Станишев отново призова служебното правителство да направи оценка на това, което е наследило от кабинета "Борисов". Очакваме от премиера Марин Райков декларацията за честни и свободни избори да бъде подкрепена с действия. Първи приоритет на служебния кабинет трябва да бъде честното провеждане на изборите", каза Станишев.

На срещата си с премиера Райков, председателят на ДПС Лютви Местан е изразил притеснение във връзка с публичните изказвания на Михаил Константинов. "Председателят на "Информационно обслужване" неотдавна заяви, че ако алтернативната на ГЕРБ е тройната коалиция, ще стори всичко необходимо, това да не се случи. Искаме да знаем той какво е имал предвид и дали това засяга правомощията му като председател на "Информационно обслужване", заяви председателят на ДПС след срещата.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес