Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Две нови заглавия от "Бард"

12 март 2012, 09:48 часа • 13133 прочитания

"Кодовете на подсъзнанието":

 

54 кодови фрази за щастие и успех

Бъдеще по желание

Хармония в любовта

Потокът от пари и неговите техники

Повечето книги по магия днес имат две слаби страни: или са прекалено научни и скучни, или са пълни със съвети от знахарки и благодарствени писма от „излекували се”. Както едното, така и другото пораждат недоверие, скептицизъм и безнадеждност.

Известният маг Роман Фад предлага бързо и ефикасно решение за всичките проблеми чрез свързване на съзнанието и подсъзнанието, което се постига чрез изричането на кодови фрази.

МНОГО Е ЛЕСНО ДА ГО ПРОВЕРИТЕ: ОПИТАЙТЕ!

Роман Фад е финалист от „Битката на екстрасенсите”, излъчена по руския телевизионен канал ТНТ. Той е може би най-известният потомствен маг в Русия. Автор е на бестселъра „Ключове към щастието” и на филма „Руската тайна”. Води свои рубрики по радиото и в няколко списания.

Цена 11,99 лв.

Обем 192 стр.

Barcode 978-954-655-292-1

 

 

"Джейк Ренсъм и кралят на черепите" от Джеймс Ролинс

„За Джейк запазих моите най-щури и най-интригуващи приключения!” - Джеймс Ролинс

Безценен дневник, разкриващ древна тайна на маите, потъва (заедно със своя приносител) в плаващи пясъци в джунглите на полуостров Юкатан. Това обаче е само примамка. При това лъжлива. Джейк Ренсъм и сестра му Кейди получават истинските дневници от археологическите разкопки, водени от техните родители (които също изчезват безследно в джунглата), както и двете половини на необикновена златна монета. Необикновена, защото тя отвежда Джейк и Кейди във фантастичен нов свят, в който отдавна изчезнали цивилизации съжителстват с праисторически животни, а необикновени воини се сражават срещу създания, родени от зла магия...

Цена 14,99 лв.

Обем 384 стр.

Barcode 978-954-655-293-8

 

Деян Георгиев
Деян Георгиев Отговорен редактор
Новините днес