Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бум на самоубийства в Пиринско

06 юли 2013, 12:52 часа • 9436 прочитания

Три опита за самоубийства са извършени в рамките на осем часа от мъже в Пиринско, за съжаление двама успяха, съобщи БГНЕС.

Към 21 часа снощи младеж скочи от шестия етаж на бизнес сграда в Благоевград. Вследствие на полета от 15-на метра от сградата на ъгъла на булевардите "Васил Левски" и "Димитър Солунски", той е загинал на място. Късно снощи е установена самоличността му, това е 22-годишният И.И. от село Илинденци, община Струмяни. Младежът е с фрактури на четирите крайника и на главата, особеното издължаване на очите му заблудили извършилите първоначалния оглед, че самоубиецът е с азиатски черти.

"Черната" серия от самоубийства започна 17-годишен младеж от град Разлог, който към 19 часа снощи се нагълтал с голям брой хапчета, които са на баба му. Тя отглежда внучето си, след като баща му починал, а майка му заживяла при ром. Към 22 часа снощи в състояние на кома младежът е настанен в отделението по реанимация на МБАЛ-Благоевград, лекарите се борят за живота му.

35-годишен мъж бе открит обесен към 3.30 часа тази нощ в село Вълкосел, община Сатовча. Ибрахим Х. надянал примката и се обесил пред къща до старата джамия във Вълкосел.

Полицията е работила и по трите случая.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес