Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Божков: Доказателствата са там, където ще им обърнат внимание (ВИДЕО)

31 юли 2020, 09:49 часа • 7717 прочитания

"Искам да попитам хората дали виждат някакъв смисъл изобщо от компромати и доказателства? Всеки нов мой сигнал означава арестуване на нови 30-40 души, запушване на устата на нови свидетели и обезсилване на сигналите."

Това каза обвиняемият бизнесмен Васил Божков във видео, публикувано в официалния му фейсбук профил. Във видеото той отговаря на втория от поредица въпроси, зададени му от потребители в социалната мрежа, който беше "Кога ще публикувате разобличаващи записи с български политици и близки до властта?"

Преди време той призова хората да гласуват в анкета и обяви, че лично ще отговори на въпросите, които съберат най-голяма читателска подкрепа. От видеото се вижда, че Божков е на същото място, където е сниман първият клип от поредицата, като на заден план се вижда череп.

"По-добре е сигналите да стоят на места, където има нужда от тях и където ще помогнат тези хора да влязат в затвора. Не са дават публично сигнали. Ако искаме да влязат в затвора, сигналите трябва да бъдат дадени там, където трябва. Ако искаме да гледаме сеир и тия да продължават да ни мачкат, може да ги даваме и публично", казва Божков във видеото.

"Мисля, че дадох достатъчно публични сигнали, казах нещата такива, каквито са. Хората разбраха, вече не се страхуват и искат промяна", допълва той.

Преди това Божков отговори на въпроса "Кой дърпа конците?" в държавата, който му е бил зададен 21 200 пъти. Той обяви, че че България се управлява от "няколко човека, които се съобразяват един с друг и си помагат".

"Бойко, Шиши, няколко човека под тях от типа на Влади Горанов, Гешев. Това са опасни хора с много пари, които могат да дърпат конците в сянка непрекъснато, да слагат техни аватари и пак да управляват държавата, да изсмукват силите на народа, да вземат всичкото финансиране, което идва в България от света и след тях и потоп", обяснява Божков.

"Не може едно момче дебело или не дебело, защото май че отслабна, да седи в сянка, да има 10 компрометирани вестника и една телевизия, която я компрометира, да ръководи цялата държава", посочи бизнесменът.

"Като каже нещо (Пеевски) и всички да треперят. Просто трябва да се преодолее страхът. Преодолявайки страха и с Пеевски е приключено. Да не би Гешев да може да арестува един милион души. Няма как да стане това", каза още Божков.

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес