Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бурен вятър обърна две леки коли в Сливенско

14 декември 2020, 19:10 часа • 2043 прочитания

Силният вятър в Сливенска област е обърнал два лекотоварни автомобила този следобед по републиканския път I-6 София-Бургас, съобщи БНР.

Първият инцидент по Подбалканския път е станал около 15 часа в района на разклона за село Тополчане. Транспортното средство е изтеглено от пътя, на безопасно място в база селото. Вторият инцидент е станал в района на село Гавраилово. И при двата случая няма пострадали, но превозните средства са били празни, което е предпоставка силният вятър да ги обърне.

В момента в района на Сливен и околностите духа вятър със скорост от около 60-70 км в час. Силният вятър причини незначителни щети в града и изкорени няколко дървета. За сега навсякъде има ток и вода, съобщиха от общината. Във връзка с няколко пътни инцидента, възникнали в района на "Радина чешма" на главен път 1-6 и при разклона за с. Тополчане, призоваваме водачите на МПС да шофират с изключително повишено внимание, съобразена скорост и достатъчна дистанция. Причината е усложнената метеорологична обстановка, съобщават от ОДМВР-Сливен.

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес