Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Всички двойки влязоха в "Един за друг". Ето кои са новите участници

18 февруари 2023, 22:46 часа

Тази вечер в предаването "Един за друг" влязоха и останалите двойки, които ще се състезават в романтичното шоу. Вчера бе стартът на предаването с водещ Емо Чолаков и помощник-водещи Краси Радков и съпругата му Станислава Генчева.

Днешните двойки също са колоритни и различни, така че със сигурност ще има с какво да се запомнят от зрителите на NOVA. Ето кои са участниците, които влязоха днес:

Първи са Александрина и Иван, които имат традиционно българско семейство с две деца.

Следващата двойка са Виктория и Явор, които са имали и хубави, и лоши моменти във връзката си, но от около месец отново са заедно.

Третата двойка, която влезе в "Един за друг" във втория ден от излъчването на новия сезон, са Галина и Владимир. Те имат голямо семейство и определено знаят как да се справят със суматохата около себе си.

Четвъртите участници са Виктория и Георги. Георги е отслабнал с 30 кг, за да спечели любовта на Виктория, без да знае, че... тя вече го обича.

Димана и Христо се влюбват в нетипичната ситуация на учител и ученичка.

Следващата двойка са Милена и Цветелин Борисови, за които думата "ревност" вече е заменена с думата "загриженост".

Двете двойки, които се справиха най-бавно с първото предизвикателство в предаването вчера и днес, трябва поемат всички домакински задължения и да изпълняват всички желания на останалите двойки. Тази вечер официално бе съобщено на участниците, че Краси Радков и Станислава Генчева са новите водещи на "Един за друг".

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес