Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Вижте новата приятелка на Ал Пачино (СНИМКА)

26 септември 2018, 11:39 часа

Въпреки че Ал Пачино навърши 78 години това не му пречи да се забавлява с 39-годишната си нова приятелка – Митал Дохан.

Тя е израелска актриса и певица.

„Пейдж сикс“ информира, че холивудският актьор и доста по-младото му гадже се радват често на романтични вечери в ресторант „Дан тана“ в Лос Анджелис.

„Те се виждат от няколко месеца и изглеждат много щастливи. Най-напред се опитаха да запазят връзката си в тайна, но сега вече престанаха да се скрият“, цитира изданието анонимен източник.

Дохан е известна с ролята си в хумористичния сериал „Ведс“ и е автор на книгата "Любов и други лоши навици". Освен това тя издаде сингъла "On Ya" с певицата Шон Кингстън, допълва БГНЕС.

Носителят на „Оскар“ е известен със своя фетиш към много по-млади от него жени. Така например преди връзката с Дохан, той се забавляваше с аржентинската си колежка Лусил Сола, на 42 години.

Ал Пачино никога не се е женил, но има дъщеря от продуцента Джули Мари (28).

Звездата от филмите "Адвокат на дявола", „Усещане за жена“ и "Кръстникът" има също 17-годишни близнаци от бившата си приятелка, актрисата Бевърли Д‘анжело (66).

Актьорът снима в момента филма "Имало едно време в Холивуд", режисиран от Куентин Тарантино, с участието на Леонардо ди Каприо и Брад Пит.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес