Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тленните останки на Уитни потеглиха със самолет към родния й дом

14 февруари 2012, 07:37 часа

Тленните останки на Уитни Хюстън потеглиха тази нощ със самолет от Лос Анджелис към родния дом на певицата в Ню Джърси, съобщи полицията, цитирана от Асошиейтед прес.

Родното място на Хюстън е Нюарк и семейството й подхвърли възможността да организира траурната церемония там в зала с около 18 хиляди места, а след това и погребението.

Според сайта за знаменитости TMZ тялото на Уитни Хюстън е транспортирано с частния самолет на филмовата звезда и продуцент Тайлър Тери. 48-годишната попзвезда бе намерена мъртва в събота във ваната на апартамента й в хотел Бевърли хилс часове преди появата й на раздаването на наградите Грами.

В неделя бе извършена аутопсия на тялото, но точната причина за смъртта й ще бъде оповестена след приключването на токсикологичния анализ. Вчера полицията в Бевърли хилс съобщи на журналистите, че тялото на Хюстън е било намерено под водата във ваната на хотелската стая от член на персонала й, който извикал охраната на хотела.

"Тялото на г-жа Хюстън е било извадено от ваната и при пристигането на първите отзовали се на повикването тя е била в безсъзнание и неконтактна", разказа полицаят Марк Роузън. От антуража й обяснили, че тялото й било под водата, когато я открили. Тя така и не дошла в съзнание и я обявили за мъртва след 25 минути. Полицай Роузън каза също, че в момента не се води следствие за евентуално самоубийство.

Близки на Хюстън са категорични, че тя не се е самоубила, тъй като не би оставила дъщеря си, посочва АП.

Весела Софева
Весела Софева Отговорен редактор
Новините днес