Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Разведени, но отново заедно - Поля и Здравко напуснаха "Един за друг"

01 април 2023, 20:48 часа

Поля и Здравко от Варна са поредната двойка, която се раздели с романтичното състезание "Един за друг". Тяхната история породи голям интерес, тъй като двамата са били женени, но после са се развели, без да се разделят и са продължили да живеят заедно и да се стараят да подобрят връзката си. Поля и Здравко обаче не успяха да получат достатъчно подкрепа и се сбогуваха с вилата на любовта. Конкурентите им по време на елиминациите бяха Виктория и Георги, за които гласуваха пет двойки. 

Предизвикателство за издръжливост очакваше двойките в тандемната игра, която провери доколко е добра комуникацията между партньорите и готови ли са да се подкрепят в трудни моменти, пише dariknews. 

Победители в изпитанието станаха Радина и Петър, които се спасиха от номинацията с доброто си представяне. Въпреки че спечелиха и паричния бонус от 2500 лв., те не успяха да спечелят титлата "Супердвойка на седмицата", която отиде при Кристина и Артьом. Те получиха ключова привилегия – да изберат още две двойки, които да се включат в битката за спасение. 

Така единствените без номинация тази седмица бяха Криси и Арти и Виктория и Явор. 

Шест двойки се впуснаха в битката за спасение, която включваше високи скорости и много адреналин. Участниците трябваше да минат през трасе с препятствия за максимално кратко време, като един от партньорите беше със завързани очи. Добрата комуникация в играта гарантираше отлични резултати, но не всички успяха да разпределят правилно задачите си. Най-бавно с предизвикателството се справиха Виктория и Георги, следвани от Поля и Здравко.

Следващата седмица участниците ще попаднат в банята на любовта, в която комуникацията ще бъде от решаващо значение.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес