Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Прокобата на Тейлър Суифт: Излезе ли неин нов албум, някой от кралското семейство умира (ВИДЕО)

07 февруари 2024, 15:40 часа

Най-популярната и успешна поп изпълнителка в момента - Тейлър Суифт, се оказа в центъра на теория на конспирацията, според която именно тя е причината за болестта на крал Чарлз III. Привържениците на британската монархия смятат, че семейството е "прокълнато", а виновна за това до голяма степен е изпълнителката, пише изданието "Daily Star".

В последно време около кралското семейство новините не са никак добри. Освен диагнозата от рак на краля, принцесата на Уелс Кейт Мидълтън беше оперирана и дълго ще се възстановява, а по-рано Сара Фъргюсън - бившата жена на принц Андрю, също обяви, че се лекува от рак.

Според потребители на X, трагедиите на кралското семейство и музикалните триумфи на Тейлър Суифт са свързани. Чупещата рекорд след рекорд поп сензация спечели 14-ата си награда "Грами" в неделя вечерта (4 февруари), само ден преди диагнозата на Чарлз да бъде обявена. На 9 април 2021 г. Суифт издаде албума си "Fearless (Taylor's Version)". Това е същият ден, в който почина принц Филип.

Подобно съвпадение има и миналата година. На 28 август 2022 г. Суифт обяви издаването на албума "Midnights", а кралица Елизабет II почина по-малко от две седмици по-късно - на 8 септември. Сега почитателите на британската корона са загрижени, че следващите албуми на Суифт могат да погубят и други членове на монархията, пише Fakti.

@itsweirdtime She makes music then they pass! #taylorswift #royalfamily #illuminati #fyp #conspiracy #greenscreen ♬ Suspense, horror, piano and music box - takaya

"Тейлър Суифт със сигурност е проклятие за кралското семейство. Всеки път, когато обяви нещо ново, кралското семейство се разболява или умира. Проклятието Тейлър Суифт и Кралското семейство отново е факт", гласят само част от коментарите в социалната мрежа X.

Още: Тейлър Суифт разкри кои ще са песните в новия ѝ албум (СНИМКА)

Проклятието на диаманта Кохинор

Още едно проклятие тегне над крал Чарлз III - това на диаманта Кохинор. Според любители на теориите на конспирациите именно този легендарен скъпоценен камък е донесъл тежката диагноза на британския монарх.

Диамантът Кохинор е един от най-големите шлифовани диаманти в света. Той е част от коронарните скъпоценности на Обединеното кралство и в момента е собственост на крал Чалрз III и кралица Камила. През вековете диамантът е предаван от владетел на владетел - от Южна Индия през Моголите до Афганистан и Пенджаб, а сега и от британските кралски особи, пише NOVA.

През вековете освен славата на Кохинор, се разпространява и вярването, че всеки крал или принц, притежавал скъпоценния диамант, губи властта или живота си. Вероятно заради това, откакто камъкът е притежание на британското кралско семейство, е бил носен само от жени. След смъртта на кралица Елизабет II Камила отказва да носи бижуто. Няма информация то да е било носено и от крал Чарлз III.

Още: Крал Чарлз III умира: Кой къде е в списъка да стане нов крал или кралица?

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес