Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Припадък, отпаднала двойка и изненадващи нови участници в "Един за друг"

26 февруари 2023, 14:18 часа

Любовното състезание "Един за друг" предизвика инфарктна ситуация в епизода си в петък вечер. Инцидентът се случи по време на едно от изпитанията, подготвени за състезателните двойки. 

Участниците влязоха в много тежка игра, по време на която едно от крехките момичета не издържа и се свлече на земята. Условието на играта беше единият партньор да държи въже с кофа с вода над главата на половинката си, а когато пуснат въжето - цялата течност се излива върху човека отсреща.

Крехката Габриела бе сред първите, които пуснаха въжето, а след това колабира на терена. Всички участници, естествено, се изплашиха. Половинката на Габи - Десислав, моментално се отказа от играта и се притече на помощ. Медицинският екип също реагира светкавично. 

Оказа се, че на Габи ѝ е прилошало, тъй като не е закусвала. Така Габи и Десислав се превърнаха в една от номинираните двойки. А Симеон и Надежда бяха другата. Останалите имаха право да спасят една от двойките и решиха именно на Габи и Десо да дадат шанс.

От състезанието си тръгнаха Надежда и Симеон, а на тяхно място, доста изненадващо, продукцията вкара популярните инфлуенсъри Артьом и Кристина. Това не се понрави на зрителите, които заляха страницата на "Един за друг" с коментари и оплаквания.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес