Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Няма да я познаете: Моника Люински проговори за кошмарния си живот след аферата ѝ с Бил Клинтън (СНИМКА)

20 август 2024, 06:00 часа

Моника Люински, бившата стажантка в Белия дом, която стана известна през 90-те години на миналия век, след като беше замесена в сексуален скандал с тогавашния президент Бил Клинтън, отново се появи в светлината на прожекторите десетилетия след инцидента. Тя изглежда почти неузнаваема, макар и модерна както винаги.

Вижте още: Клаудия Кардинале с разтърсващи думи за Ален Делон: Балът свърши. Танкреди отиде да танцува със звездите

Тя е родена в Сан Франциско на 23 юли 1973 г. и е израснала в Брентуд. Баща й е работил като виден радиационен онколог, който също е преподавал в UCLA.

Тъмносинята коктейлна рокля, спомената в записаните разговори на Люински с държавния служител Линда Трип, се превърна в една от най-обсъжданите теми около скандала Клинтън-Люински по това време. Трип също тайно – и незаконно – записва разговори между Люински и Клинтън.

Според CBS News Люински е дала роклята, която е носила по време на сексуален контакт с президента, на майка си за „съхранение“. По-късно се разкрива, че върху нея има неговата ДНК.

Люински промени имиджа си през годините, изчезвайки от общественото внимание след безмилостното медийно внимание около спорната й афера с много по-възрастния Клинтън.

"След моето „тъмно десетилетие“ се появих отново в очите на обществеността. Това, което се случи оттогава, ме изненада."

Сега на 50години, Люински, която се превърна в активистка и авторка, е новото лице на кампанията на модната марка Reformation „Имате силата“ за информираност относно регистрацията за гласуване преди президентските избори през 2024 г.

Вижте още: Няма да повярвате как изглежда днес актрисата, която изигра Касандра през 90-те (СНИМКИ)

В интервю за People през 2021 г. тя разкрива: „Излизам на срещи, но все още не съм омъжена.“

„Исках работа, исках съпруг, исках деца“, казва тя пред The ​​New York Times през същата година. „Исках да се отнасят с мен нормално.“

"Въпреки че този период от време включваше някои моменти на радост, те бяха малко и рядко. В по-голямата си част изпитвах море от болка, схващайки какво означаваше да стоя в центъра на политически секс скандал, в който се противопоставях на най-могъщия човек в света. Да се ​​справя с травмата, израснала около мен, като плевели, в резултат на публичните разкрития за личния ми живот, последвалия медиен цирк, процес по импийчмънт. Да се ​​справя с това как може да изглежда бъдещето ми. Отговор: Изглеждаше адски мрачно. Бях безработна. И бях ядосана.", споделя Моника Люински в интервю за Vanity Fair, през юни месец 2024 година

 

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес