Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мистерията е разкрита: Ето защо Илон Мъск се целува с жени-роботи (СНИМКИ)

23 май 2023, 10:10 часа

Снимки на Илон Мъск, който се целува с различни жени-роботи, сериозно притесниха потребителите, които и без това вече са на тръни от бурния прогрес на изкуствения интелект. На кадрите Мъск се прегръща, гали и разменя целувки с привлекателни хуманоиди от женски пол.

Всичко тръгва от публикация в Twitter на потребителя Даниел Марвен, в която той пуска снимките и пише: "Илон Мъск обяви бъдещата си съпруга, но коя е тя? Това е първият робот, създаден с помощта на изкуствен интелект, който има характер и физически особености на жената на мечтите на Мъск. Качествата на жената-робот не могат да бъдат открити у друга жена, защото нито едно човешко същество няма как да притежава абсолютно всички желани положителни характеристики.

Снимка: Daniel Marven/Twitter

Тя се казва Катнила и работи чрез соларна енергия, без да има нужда да се зарежда. Оборудвана е със специални сензори, чрез които може да изпитва тъга или щастие, освен това има балансиран начин на мислене... така че може да сподели, ако изпадне в криза, ако има специфични нужди или е подложена на психически стрес."

А след това авторът добавя: "Този пост цели да обърне внимание на опасностите от изкуствения интелект в близко бъдеще, особено след като Tesla пуснаха първия интегриран робот Optimus." Хора, този тип не е човек!"

Снимка: Daniel Marven/Twitter

Разбира се, публикацията веднага предизвика вълна от коментари на потребители, които или са възхитени от бъдещето, или са искрено озадачени как може Илон Мъск да се целува с роботи. Всички те обаче пропускат именно последното изречение, което казва всичко - изображенията не са истина и Илон Мъск не се целува с жени-роботи. Дори и в действителност много да му се иска.

ОЩЕ: Британски училищни директори предупредиха за заплаха за образованието в изкуствения интелект

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес