Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Луиза Григорова без капка грим: Никак не е тъпото "перфектна", но е АЗ и е истинско

13 юни 2023, 14:02 часа

"Това съм аз, без грим и филтър, на 33 години. Никак не е тъпото "перфектна", но е АЗ и е истинско, а по-красиво от истинското в този пластмасов свят, няма!".

Tака актрисата Луиза Григорова "презентира" на своите последователи в Instagram своя снимка, на която позира без капка грим или филтър, който да промени външния ѝ вид.

Това обаче не е всичко - постът ѝ бе своеобразен апел най-вече към дамите "да махнат от "приятели" всички, които ги карат да се чувстват не достатъчно красиви, добри, щастливи, защото те не съществуват".

Още: Луиза Григорова била сред последните 4 жени за роля в "Джеймс Бонд"

"Познавате ли това момиче? О, да! Тя е непрекъснато на екрана ви. Тя се вози в скъпи коли, има всичките Шанели, почива на Бали, яде паста и пие вино. Тя изглежда перфектно! Тя е тази, която ви кара да се чувствате несъвършени, дебели, бедни и с със скучен живот. САМО ЧЕ, мили дами и господа, ТЯ не е истинска", написа Луиза, публикувайки нейна снимка с филтър.

"Сега плъзнете наляво и вижте. Това съм аз, без грим и филтър, на 33 години. Никак не е тъпото "перфектна", но е АЗ и е истинско, а по-красиво от истинското в този пластмасов свят, няма! Призовавам ви, махнете от "приятели" всички, които ви карат да се чувствате не достатъчно красиви, добри, щастливи, защото те не съществуват. Те живеят много по нещастен живот, опитвайки се да убедят всички и най-вече себе си, че са върха, но когато се погледнат сутрин в огледалото без грим, мигли, екстеншън и филтър, те си знаят истината. Обичайте се! Всички сте красиви!", довършва публикацията си актрисата.

Милена Славкова
Милена Славкова Отговорен редактор
Новините днес