Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как реагира Холивуд на войната в Украйна

25 февруари 2022, 14:55 часа

Знаменитости от цял свят реагираха на ескалиращата криза в Източна Европа, след като Русия обяви „специална военна операция“ в източната част на страната. Има експлозии в покрайнините на Харков, Краматорск, Мариупол и столицата Киев.

Действията на Русия бяха посрещнати с осъждане от световните лидери по целия свят. Държави, включително САЩ и Обединеното кралство, обявиха санкции срещу Русия. Разгръщащата се криза предизвика реакции и у известните личности, включително Стивън Кинг, Карди Би и други.

„Нещо, което повечето от нас научиха още на детската площадка: Когато голямо дете бие малко дете, вие не стоите настрани. Може да отнесете няколко удара, за да спрете голямото дете, но това е правилното нещо.“ написа Кинг в публикация в Twitter.

Карди Би също използва Twitter, за да напише: „Дано световните лидери спрат да се надпреварват за властта и наистина помислят кой е потърпевш (гражданите), освен че целият свят е в криза. Войната, санкциите, нашествията трябва да са последното нещо, за което тези лидери трябва да мислят."

ВИЖТЕ КАКВО НАПИСАХА ДРУГИ ЗВЕЗДИ

 

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес