Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жена почти роди на концерт на Тейлър Суифт

27 ноември 2023, 21:16 часа

Фенка на Тейлър Суифт едва не роди по време на концерт на изпълнителката в Бразилия преди дни, съобщават световните медии. Припомняме, че отново на шоу на Суифт в същата страна друго момиче загуби живота си.

24-годишната Мария Мендес нямала търпение да слуша на живо любимата си изпълнителка. В последният момент тя успяла да се сдобие с билети за шоуто на Тейлър Суифт. В деня на концерта Мария не се чувствала много добре, но отдала болките на месечния цикъл и не им обърнала особено внимание.

Тя се наредила още сутринта пред стадиона, за да е сред първите, които ще влязат на терена, а и се надявала болките ѝ да преминат. По време на самия концерт обаче състоянието ѝ значително се влошило и Мария отишла до тоалетната, където осъзнала, че водите ѝ са изтекли.

Още: След смъртта на фенка и отложения концерт на Тейлър Суифт в Бразилия: Организаторите признаха вината си

Снимка: Getty Images

Къде се ражда детето

Мария все пак отишла в болница, където разбрала, че е бременна в 40-ата седмица. Тя не е подозирала, че е бременна, тъй като не е имала никакви смущения, покачване на теглото или дори увеличаване на корема.

Още: Тейлър Суифт е най-добър изпълнител на 2023 г.

Това не е първи случай на започване на раждане по време на голям концерт в Бразилия. През май 2022 г. друга жена получи контракции по време на концерт на Metallica и по-късно роди.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес