Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Футболист от Арсенал бил виновен за смъртта на Уитни Хюстън

14 февруари 2012, 16:23 часа

Любителите на конспиративните теории посочиха футболиста от "Арсенал" Арън Рамзи за главен виновник за преждевременната кончина на Уитни Хюстън, пише в "Дейли мирър".

По странно стечение на обстоятелствата, колкото пъти уелският национал отбележи гол, толкова пъти скоропостижно си отива от този свят някоя световно известна личност.

За по-малко от година четири негови попадения бяха свързани с четири кончини на височайши персони. Така стана и миналата събота. Откриха във ваната мъртвото тяло на Уитни Хюстън броени часове след като 21-годишният Арън отбеляза гол на отбора на Съндърланд. Печалната слава на симпатичния спортист започна да се изгражда миналия месец май.

Тогава Рамзи отбеляза на "Манчестър Юнайтед", а на следващия ден командоси застреляха лидера на Ал Каида Осама бин Ладен. През месец октомври Рамзи вкара на "Тотнъм" и бързо след това се спомина Стив Джобс По-късно същия месец фаталният футболист отбеляза гол на "Олимпик-Марсилия" в шампионата на УЕФА и на следващия ден беше убит Муамар Кадафи. Фенове на "Арсенал" вече започнаха да се обзалагат коя ще бъде следващата знаменитост. 

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес