Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето какво се е случило със семейството на Лиза Мари Пресли след смъртта ѝ

17 август 2023, 21:40 часа

Дъщерята на Лиза Мари Пресли - Райли Кио, проговори за съдебната битка с баба си Присила Пресли и за всичко, което се е случило в семейството след кончината на майка ѝ.

В началото на месеца съдът в Лос Анджелис най-накрая се произнесе по делото, посочвайки Райли като единствен наследник на богатството и имуществото на покойната си майка, като в нейни ръце остана и известното имение "Грейсленд". Кио все пак се договори с баба си Присила да ѝ изплати сумата от 1 млн. долара, освен това пое и разходите по делото, които са в размер на 400 000 долара. 

В публикувано наскоро интервю актрисата обяснява, че след смъртта на Лиза Мари, целият ѝ свят се е преобърнал с главата надолу. "Когато майка ми почина, настана хаос във всеки един аспект от живота ни. Сякаш някой измъкна килима под краката ни и основата под нас се разби. Всички бяхме в паника как да продължим напред, а разполагахме само с минута да разберем всеки детайл от ситуацията, защото беше много сложна. Да, ние сме семейство, но около него има и много бизнес", споделя Райли. 

Още: Ето каква е причината за смъртта на Лиза Мари Пресли

По думите ѝ отношенията ѝ с Присила Пресли са се усложнили, защото на никоя от тях не ѝ се е налагало да се занимава с бизнес страната на семейното наследство. Завещанието на Лиза Мари внесе истински смут у Присила, тъй като се оказа, че през 2006 г. тя е била премахната като един от наследниците на имуществото и на нейно място са били записани внуците ѝ Райли и Бенджамин. След като обаче през 2020 г. Бенджамин се самоуби, Райли се оказа единственият човек, който получава цялото наследство, пише Dir.

След като актрисата се договори с баба си, тя обяви, че ще разпредели парични суми и на двете си полусестри Харпър и Финли, които са от брака на Лиза Мари с Майкъл Локууд.

"Нещата с баба ми ще се оправят, те винаги са били добре. Да, имаше малко сътресения, но сега всичко ще бъде както си беше", обяснява актрисата.

Още: Внучката на Елвис Пресли роди момиченце

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес