Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Един за друг" се развива по неочакван за зрителите начин

06 март 2023, 06:55 часа

Това, което се случи в предаването "Един за друг" през изминалата седмица, е доста неочаквано за зрителите. След нелеко гласуване и дори сълзи в крайна сметка нито една двойка не напусна вилата на любовта.

Изпитанието, наречено "сапунено", завърши с победа за Кристина и Артьом и те прибавиха 3000 лв. към сметката си. На последно място останаха Милена и Цветелин, които се представиха лошо и в индивидуалните, и в игрите за двойки. Останалите номинирани двойки бяха Галина и Владимир, Сани и Иван и Алекс и Феодор.

Радина и Петър отново станаха "Супердвойка на седмицата" и избраха Поля и Здравко да се присъединят към останалите номинирани двойки. Дойде време за изпитанието за спасение, в което Алекс и Феодор се спасиха първи. В крайна сметка двойката с най-малко подкрепа бяха Александрина и Иван. Водещият Емо Чолаков обаче изненада всички, когато обяви, че тази седмица няма да има напуснала двойка.

Така интригата се запазва за предстоящите епизоди, в които двойките могат да докажат, че имат място в предаването и дори заслужават да спечелят.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес