Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джони Деп играе сляп моряк в реклама на китайска онлайн игра (ВИДЕО)

31 юли 2022, 12:16 часа

Джони Деп участва в промоционален видеоклип за новата онлайн мултиплейър игра Sea of Dawn, разработена от китайската компания Changyou, която създаде популярния проект Dragon Oath.

Sea of Dawn е посветен на епохата на откритията. Потребителите са поканени да проучат неизследвани брегове, военни кораби, да търгуват, да се състезават с други моряци и могат също да действат като пирати.

В трейлъра на играта Джони Деп играе ексцентричен авантюрист на име Филип, който е сляп и вече не може да отиде в морето. Според видеото мъж на име Анселм Родригес посещава Филип и бившият моряк внушава на госта си жаждата му за скитане. Деп не само е актьор, но и активно участва в създаването на характера на героя.

„Ако има възможност да вкарам малко хумор в имиджа, ще я използвам. Обичам да гледам герои, които имат смелостта да правят неща, които аз самият никога не бих направил“, каза Джони във видео, заснето зад кулисите за създаването на промоционалния филм.

Деп се сблъска с трудности в професионалната си дейност, след като бившата му съпруга Амбър Хърд го обвини в домашно насилие. Актьорът беше принуден да откаже ролята на Гелерт Гринделвалд във филмовия франчайз „Фантастични животни“, базиран на вселената на Хари Потър. Той вече не беше поканен в други проекти.

След като Деп спечели делото за клевета срещу бившата си съпруга, феновете му започнаха да предричат нов старт за кариерата му. Наскоро стана известно, че Netflix придоби правата за излъчване на френския филм La Favorite ("Любимата") с Джони Деп.

Sea Of Dawn вече стартира в Китай, пише БГНЕС. В САЩ и Европа пускането му е планирано за края на годината.

Димитър Радев
Димитър Радев Отговорен редактор
Новините днес