Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джейн Фонда с критичен съвет към Дженифър Лопес: Много да внимава с Бен Афлек

15 февруари 2024, 09:05 часа

Джейн Фонда е предупредила Дженифър Лопес да намали публичните прояви на привързаност със съпруга си Бен Афлек.

Фонда и Лопес са добри приятелки, откакто се снимаха заедно във филма "Чудовище по закон" от 2005 г. Джейн се съгласи да участва в новия филм на Дженифър "Това съм аз ... Сега", вдъхновен от възобновения ѝ романс с Афлек. Фонда е имала известни резерви относно участието си във филм, който възхвалява връзката на двойката в реалния живот.

Още: Дженифър Лопес с рокля от "гардероба" на София Лорен (СНИМКИ)

Какъв е съветът на Джейн Фонда към Джей Ло

Според "Variety" Джейн е казала на мениджъра на Дженифър Бени Медина: "Вярвам, че всички в целия свят милеят за тази връзка и тази любов. И идеята как да я представиш е толкова свещена, толкова важна. Трябва да се подхожда по начин, по който да не го афишираш прекалено много, толкова много, че да създадеш някаква форма на критика или недоволство".

Снимка: Getty Images

Джейн е посъветвала Лопес още да намали броя на снимките си с Бен Афлек. "Сякаш се опитваш да докажеш нещо, вместо просто да го изживееш. Знаеш ли, на всяка втора снимка двамата се целувате и двамата се прегръщате", казва Фонда, цитирана от БГНЕС.

Фонда никога не се е притеснявала да говори за любовта и връзките, а през декември 2023 г. дори призна, че иска да си намери 20-годишен любовник.

Още: Дъщерята на Бен Афлек шокира с прическа (СНИМКИ)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес