Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дилър покрил следите на Уитни Хюстън

23 март 2012, 10:33 часа

Дилърът, който е снабдявал Уитни Хюстън с наркотици, е изнесъл още преди идването на полицията целия кокаин от хотелската й стая, където тя почина. Това съобщава сайтът TMZ, цитиран от БГНЕС, позовавайки се на човек, който е общувал с нея същия ден.

Тялото на Хюстън беше открито през нощта на 12 февруари. Тя се беше удавила във ваната в стая на хотел Бевърли Хилтън в Ел Ей.

Пристигналите на мястото на инцидента полицаи не откриха никакви забранени вещества, но също така и някои други предмети като спално бельо, припомня сайтът.

Представителят на съдебните медици Крейг Харви заяви, че певицата е починала в резултат на "случайно удавяне", след като е употребила кокаин. Експертизата е установила, че Хюстън е приемала наркотика отдавна. Освен това в организма й са открити следи от кокаин, което означава, че тя се е надрусала малко преди смъртта си.

Уитни властваше на поп и соул музикалните сцени през 80-те и 90-те години на миналия век. Продадените й дискове достигат цифрата 170 милиона. Тя се прочу и с участието си във филма "Бодигард", в който си партнираше с Кевин Костнър.

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес