Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Братът на Кевин Спейси разкри шокиращи подробности за детството му

01 ноември 2017, 08:15 часа

Холивуд се превърна в истинска изповедалня след като се разрази поредният скандал - този път с 58-годишният Кевин Спейси. Към случая станаха известни нови подробности, след като звездата от „Стар трек” Антъни Рап обвини Спейси в педофилия (актьорът бил опитвал да съблазни 14-годишния Антъни на един купон в Ню Йорк), 62-годишният Рандъл Фаулър реши да защити по-малкия си брат с разказ за тежкото и мрачно детство, което са имали, предаде БГНЕС.

Бащата на Кевин и Рандал Томас Джофри се присъединил към американската нацистка партия, когато Спейси и Фаулър били съвсем малки. Той си обръснал мустаците по такъв начин, че да заприлича на Адолф Хитлер, започнал редовно да бие и насилва по-големия син. Като по-малък Рандал бил подложен на сексуално насилие от страна на баща си: момчето му забранило да пипа по-малкия брат като го заплашило, че ще издаде всичко на майката, от което Джофри се страхувал най-много. Не е известно със сигурност дали той не насилвал и Кевин. По-голямата сестра на момчетата Джулия също страдала от посеателствата на баща си и на 18 избягала от къщи.

Рандал вероятно се опитва да защити брат си като обяснява, че е трудно човек да е нормален сред такава семейна среда. След скандала обаче от платформата "Нетфликс" оповестиха, че спират излъчването на сериала "Къща от карти" след предстоящия му шести сезон.

Международната академия за телевизионни изкуства и науки, която присъжда наградите "Еми" обяви, че няма да даде предвижданото почетно отличие на Кевин Спейси, който беше обявен за носител на наградата през юни.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес