Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Боби Браун: Нямам вина за смъртта на Уитни

01 май 2012, 13:18 часа

Бившият съпруг на починалата наскоро Уитни Хюстън - Боби Браун, заяви, че няма вина за нейната преждевременна кончина.

"Всички ме обвиняват, че съм научил Уитни да взема наркотици. Това не е вярно. Тя вземаше наркотици още преди да станем гаджета", твърди рапърът.

"Самият аз не бях употребявал наркотици, преди да се запозная с нея. Пушех по малко трева, пиех бира - и толкоз. Нямам нищо общо с привикването на Уитни към наркотиците, както сега тръбят наляво и надясно. Не аз съм причината Уитни да си отиде толкова рано".

Браун казва още: "Подобни твърдения ме карат да се чувствам ужасно. Ако хората, които ги подхвърлят, ни познаваха по-добре - и мен, и Уитни, щяха да се срамуват от злостните клюки, които разпространяват. Те щяха да узнаят колко щастливи бяхме двамата с Уитни по онова време".

Иначе Браун признава, че през годините също е бил изградил зависимост към дрогата като Уитни, като обаче твърди, че от 7 години е "чист". "От 7 години не съм вземал наркотици. Същото обаче не важеше за Уитни. Тя до последно се тъпчеше с този боклук. Бореше се с наркотичната си зависимост, но не успя да я преодолее до самия край".

Източник: БГНЕС

Редактор: В.Софева

Весела Софева
Весела Софева Отговорен редактор
Новините днес