Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ан Хатауей: Целунах 10 мъже, за да получа важна роля

24 април 2024, 07:12 часа

Ако се възмущавате, че в "Ергенът" мъжете, които търсят любовта, се целуват с твърде много жени, то да знаете, че това не е нищо ново. Актрисата Ан Хатауей разказа в интервю за списание "V Magazine" как е преминала тест за "химия между партньорите" преди снимки: за целта е трябвало да се целува с няколко момчета. Според 41-годишната актриса преди 20 години това се е смятало за съвсем нормално и обичайно.

Целувай се, за да получиш ролята

"През 2000 г. - и това наистина ми се случи - се смяташе за нормално да се поиска от актьора да се целува с други актьори, за да се провери химията", каза тя. По думите на актрисата това не ѝ е харесвало, но не е имала нищо против, защото не е искала да я възприемат като "трудна".

Още: Как правилно да целунете жена: Инструкции от 1911 г. (СНИМКА)

Снимка: Getty Images

"Казаха ми: "Избрана си за една роля и трябва да се целунеш с десет момчета. Не се ли вълнуваш?". А аз си помислих: "Има ли нещо нередно в мен, защото не бях развълнувана. Помислих си, че това звучи грубо", спомня си тя.

Актрисата допълва, че ситуацията не е била по ничия вина. "Никой не се е опитвал да се държи ужасно или да е искал да ме нарани. Просто беше много такъв моментът и сега знаем по-добре как трябва да се постъпва в такива ситуации".

Още: Актрисата Ан Хатауей: Всичко е любов

От няколко години на снимачните площадки често работят координатори на интимните сцени, чието задължение е да се грижат актьорите да се чувстват комфортно, пише БГНЕС.

Това не е първото сериозно признание на Ан Хатауей относно трудностите в актьорската професия. Наскоро актрисата разказа как ѝ се наложило да направи аборт, докато играе бременна жена.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес