Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Александър Сано режисира клипа на Маги Алексиева

09 април 2013, 10:59 часа

Очарователната млада певица Маги Алексиева – Mey завърши работата по своето последно парче и видео към него. Break my heart ще бъде представена на специален LIVE цонцерт в столичния Sofia Live Club на 11 април от 22:00 ч.

Break my heart е втората авторска песен на Маги Алексиева след дебютния сингъл I call it smile, излязъл през месец октомври 2012. Музиката отново е дело на световно известния музикант Poogie Bell, в колаборация с Brett Williams. Текстът, написан от самата Mey, разказва историята на безумно влюбено момиче, едно разбито сърце и последвалото разочарование.

Клипът към парчето е заснет от Bashmotion, а режисьор е звездата от култовия сериал „Под прикритие” Александър Сано. Актьорът изпълнява и главната роля в новото видео, което се реализира с подкрепата на SILVERNOISE.

За предстаявянето на атрактивния музикален проект Маги Алексиева – Mey ще изнесе Live концерт с момчетата от своята група – Александър Славчев (guitar&vocal), Радослав Славчев (bass) и Краси Тодоров (keyboards),Богомил Енчев ( drums). На сцената на Sofia Live Club те ще представят част от предстоящия албум на Маги,продуциран от Poogie Bell, както и част от авторската музика на Александър Славчев. Събитието ще подгрява DJ Мартен, а специален гост ще бъде Елена Кокорска.

Концертът на Mey е подкрепен от Music Clinic Records и ще бъде една от последните й изяви на българската сцена преди старта на голямо европейско турне, към което е поканена да се присъедини от самия Poogie Bell, известен като барабанист на Erykah Badu, NPG, Marcus Miller, Al Jarreau и Chaka Khan. Маги изпълнява вокалите в няколко трака от новия албум на големия музикант. Именно поради тази причина обиколката на европейската музикална сцена ще започне от София, където на 16 май в Sofia Live Club ще се състои първия концерт от турнето на Poogie Bell Band.

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес