Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стига чудене какво да приготвяте за закуска - тази става за пет минути и е адски вкусна!

20 април 2023, 11:39 часа

Гарантираме ви, че след тази закуска семейството ви няма да може да яде нищо друго известно време. Ще ви разкрием тайната на тези прости и вкусни палачинки. За тази рецепта сме подготвили картофи и колбаси.

Класически печени тиквички на фурна, ще докарат лятото по-бързо в дома ви

Съставки:

Картофи – 8 броя

Колбас (по ваш избор) – 250 грама

Яйце – 1 брой

Лук – 1 брой

Брашно – 4 супени лъжици

Сол, черен пипер на вкус

Приготвяне:

Картофените палачинки с наденички са много проста и бърза рецепта, която включва както месото, така и плънката. В нея няма нищо сложно и в крайна сметка ще получите едно необичайно ястие, което ще изненада цялото семейство.

Съвети за готвене:

За да приготвите без да загорят, трябва да обърнете внимание на температурата на готвене. Топлината трябва да е възможно най-ниска, но не и по-висока. Маслото трябва да е предварително загрято. Запържете за 2-3 минути от всяка страна - това е достатъчно време, за да бъдат напълно готови.

Тъй като се добавят колбаси, съдържанието на сол трябва да е по-малко. Можете да добавите малко сол към картофите, докато смесвате съставките. Колбасите ще придадат солен вкус при смесването на продуктите.

Измийте картофите и ги настържете. Отцедете продукта в гевгир и пуснете сока.

Нарежете лука на ситно и нарежете на ситно или настържете колбаса. Смесете всички 3 продукта заедно и добавете яйцето. Разбъркайте много внимателно, така че всички съставки да се съединят. Опитайте на вкус и подправете със сол и черен пипер.

Никой няма да устои на тази адски лесна за приготвяне пица

Добавете брашното и разбъркайте добре. Отначало трябва да се добави малко брашно, за да не стане тестото прекалено гъсто, ако е необходимо, може да се добави още.

Загрейте маслото в тиган за пържене. Оформете палачинки и ги поставете в тигана. Гответе, докато се стегнат, след което обърнете и изпечете от другата страна.

Палачинките са готови за 10-15 минути!

Да ви е сладко! 

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес