Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джинджифилов чай за СИЛЕН имунитет

24 декември 2022, 19:00 часа

Зимата неслучайно е сезонът на настинките и вирусите. През студените месеци е много лесно да се разболеем, особено ако имунитетът ни е разклатен. За щастие, можем да променим това като просто се погрижим за имунния отговор на тялото си. Чаят с джинджифил е чудесен помощник за това. Известен със своите полезни свойства, чаят от джинджифил е чудесна напитка, която да си приготвяте през зимните месеци. Ето как:

Как да си приготвите джинджифилов чай с мед и лимон? 

Лимонът и джинджифилът са вероятно най-добрата комбинация за защита през студените дни. Напоследък тази класическа рецепта е подобрена, така че днес можете да добавите съставки като лавандула, карамфил, алое или арония.

Лекар разкри по колко джинджифил може да се яде без вреда за здравето

Всичко, от което се нуждаете, е да почистите джинджифила и да го сварите, докато заври, да сложите във водата лимон и всички други съставки, които искате, като не забравяте да добавите нещо, което частично ще неутрализира силата на джинджифила (обикновено една чаена лъжичка мед). Можете да пиете този чай всеки ден и със сигурност ще останете доволни от резултата, защото освен че укрепва имунната ви система, той също така премахва токсините от тялото ви и детоксикира.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес