Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тошко Йорданов: Радев изрази отношение към неморален избор (ВИДЕО)

26 януари 2024, 13:56 часа • 2496 прочитания

"Президентът Радев има право да постъпи, както смята за правилно. Факт е, че изборът на конституционни съдии беше опорочен и това е според мен изразяване на отношение към неморален избор", коментира председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов пред медиите в парламента. Думите му бяха във връзка с отсъствието на държавния глава от клетвата на Белазелков и Атанасова в Конституционния съд.

Той отговори и на въпрос за президента и "пътя на Копринката", като посочи, че те трябва да бъдат разследвани, ако има такива неща. 

Темите, по които се мълчи според ИТН

Той коментира и срещата между Кирил Петков и Спас Русев, като попита защо има мълчание по тази тема. "Изключително забавно е как Спас Русев придобива физиономия на "Айде прецакахме се" и маха с ръчичка. Г-н Петков се изниза доста глуповато, дори не си плати", заяви още Тошко Йорданов. 

Той коментира, че днес в "Дневник" се е прокраднала новина, че България трябва да участва в преразпределението на 30 хиляди мигранти. "Ходете питайте човека, ако го пуснат в Щатите, че той се кани да ходи, но май не го искат", заяви Йорданов. Той уточни, че визира премиера акад. Николай Денков. ОЩЕ: И Борисов подкрепи Василев и Лорер за имотния скандал (ВИДЕО)

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес