Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Топ мениджър от автомобилната и застрахователна индустрия е водач на листата на ПП МИР в Стара Загора

16 март 2021, 14:49 часа • 10322 прочитания

Владислав Милев, който е един от най-авторитетните мениджъри в автомобилната индустрия, е водач на листата за народни представители от ПП МИР в Стара Загора. Той е и зам.-председател на ПП МИР. Владислав Милев е директор "Бизнес развитие" на водеща застрахователна компания, която заема 11-то място у нас (сред общо 400) в България. Има значителен опит на висши мениджърски позиции в лизингови и застрахователни компани, както и над 25-годишен опит в автомобилната индустрия. Благодарение на неговите усилия и на екипа му се постигат значителни резултати в приходите и печалбите на компаниите, в които е работил.

Зам.-председателят на ПП МИР е бил изпълнителен директор на "София Ауто", както и служител на "Дженерал Мотърс" и представител на флийт отдела на "Адам Опел "АГ в България.

" Ако искаш да се бориш във война, трябва да участваш в битките- няма как да стане ако гледаш от страни. Така и с възможността да промениш политиката - става само отвътре. Пробвах отвън - резултатът не е толкова силен. Смятам, че с богатия ми опит като мениджър има с какво да допринеса за промяна на политиката в България", заяви Владислав Милев.

Той е завършил 133 ЕСПУ "А.С.Пушкин" в София, след което и в 31 Средно училище за чужди езици и мениджмънт "Иван Вазов" в столицата, придобило известност и като Бастилията. Следва икономика в УНСС и специализира в мениджмънт и мотивацията на служителите. Завършил е множество допълнителни курсове за мениджъри в България и чужбина. Определя като свое хоби възможните имплементации на различни бизнес модели в различни бизнеси. Владее английски и руски език.

Спасиана Кирилова
Спасиана Кирилова Отговорен редактор
Новините днес