Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Сидеров почерпи за наследника, Борисов го поздравил за "майсторлъка"

17 септември 2015, 14:16 часа • 5297 прочитания

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров дойде в парламента, за да почерпи депутатите за раждането на първото си дете. Момченцето се появи на бял свят тази сутрини ще носи същото име като това на баща си.

Сидеров влезе в стаята на всяка от парламентарните групи и в кабинета на председателя на парламента Цецка Цачева. Той занесе отбрани напитки, като тотално загърби политическите различия. Започна от стаята на "Атака", след което обиколи БСП, ДПС и останалите, съобщи Канал 3.

Политикът получи поздравления от свои колеги, сред които и от Валери Симеонов от Патриотичния фронт, който му пожела синът му да е жив е здрав.

Есемес на таткото изпратил и премиерът Бойко Борисов, сподели Сидеров пред телевизията.

"Премиерът ми написа поздравителен есемес. Не съм го питал дали да споделям. Но беше нещо за майсторлъка, за майсторството, че е мъжко. Нещо такова беше. Хубаво пожелание, благодарих му. Сега ще почерпя навсякъде без оглед на политическите пристрастия", коментира Сидеров.

Той допълни, че смята да се ожени за приятелката си и майка на наследника Деница Гаджева, тъй като бил привърженик на патриархалния модел на семейството.

Деница Райкова
Деница Райкова Отговорен редактор
Новините днес