Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илхан Кючюк: Тези избори са ключови - времето изисква от нас да бъдем герои*

21 октомври 2024, 16:09 часа • 447 прочитания

Зам.-председателят на ДПС и евродепутат Илхан Кючюк посети област Благоевград, където заедно с водача на Коалиция "Алианс за права и свободи" Ахмед Вранчев и цялата кандидат-депутатска листа се срещнаха с жители на селата: Рибново, Абланица Лъжница и гр. Якоруда.

Хората изразиха ясна и категорична позиция в подкрепа на Автентичното ДПС – на д-р Ахмед Доган и се обявиха срещу репресиите и страха.

„ДПС е колективно усилие на всички благодарение на нашия лидер д-р Ахмед Доган, който разви и утвърди партията през годините! И днес, хората, които с неговия подпис ставаха депутати, кметове, евродепутати, твърдят, че той не е ДПС. Това е лицемерие! Ако по времето на Комунизма ни е репресирала държавата, то днес виждаме, че го правят хората, които са получавали гласове, доверие и власт от тази общност, която в момента репресират. Нашата партия има минало, има настояще има и бъдеще! Тези избори са ключови, защото този път правим избори за нашето име, което сме го извоювали! Времето изисква от нас да бъдем герои! ДПС е символ на нашето единство, затова в името на нашите деца и тяхното бъдеще тук, в България, трябва да излезем и да гласуваме за демокрация и държавност!“, категоричен бе заместник-председателят на ДПС Илхан Кючюк.

*Публикацията е съгласно договор, сключен между коалиция “Алианс за права и свободи” и “Уебграунд Груп” АД за парламентарни избори 2024. Купуването и продаването на гласове е престъпление

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес