Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Депутат от ПП за казуса "Капитан Андреево": Ще го разнищим до основи

14 юни 2022, 19:35 часа • 1980 прочитания

Ще направим всичко по силите си да разнищим казуса „Капитан Андреево“ до основи. Това каза в интервю за предаването „Лице в лице“ по БТВ депутатът от „Продължаваме промяната“ Константин Бачийски.

Заради скандала около работата на частна лаборатория на граничния пункт Бачийски е получил заплахи. „Тази информация стигна до мен през познат, тъй като тези хора обикновено не Посланието било, че много млади хора си отивали скорострелно от инфаркт, а други изчезвали безследно. На Бачийски все още не била осигурено охрана от НСА. Такав вече имат зам.- министъра на земеделието Иван Христанов и директора на БАБХ проф. Христо Даскалов.

Депутатът от ПП е замесен в разнищването на схемата за проверка на камионите на ГККП „Капитан Андреево“ като член на антикорупционната комисия в парламента. Един петък той отишъл на проверка за няколко часа и се наложило да остане две седмици. Там той заварил, по думите му, „организиран саботаж на извършване на дейността“ и хора, които работят на метри един от друг, но не се познават, защото са им забранили да контактуват помежду си.

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес