Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

DMX празнува рожден ден в България

21 декември 2013, 12:25 часа • 117670 прочитания

На 19 декември точно в 14:00 хип хоп легендата DMX кацна на VIP терминала на летище София. Заради дългия полет, звездата не успя да празнува рождения си ден на 18 декември, но организаторите на концерта в София 359HipHop.com успяха да го изненадат със специално тайно парти в клуб Cubo.

По време на пресконференцията вчера, DMX и мениджмънта му обявиха новата дата за София, а именно - 3 януари 2014 година. След всички проблеми - здравословни, правосъдни и т.н. DMX вече е в Европа и стартира своето турне.

Всеки, закупил билет за някоя от предишните дати ще може да посети концерта на 3 януари със същия билет.

DMX успя да даде първото си интервю в България в “Шоуто на Слави” по bTV. Предаването с негово участие беше излъчено на 20 декември от 22:30.

Ето и повече информация относно връщане и закупуване на билети:

Заради неколкократните смяна на дата организаторите пускат лимити-рани коледни билети за концерта на DMX на 3 януари 2014 г. на цена от 28лв.

Новата дата, която мениджмънта на DMX обяви на пресконференция, е 3-ти януари 2014 г. Мястото е същото - зала Христо Ботев от 20.00 часа, а за всички, закупили билети от мрежите на Eventim, Ticketstream и Ticketportal, могат да ги използват за концерта на 3-ти януари.

За тези, които искат да върнат билетите си, закупени от мрежата на Evеntim или Ticketstream , това може да стане като пуснат своите копия от билет, касова бележка или разписка от куриер или номер на заявка на E-mail: 359@urbn.me или се обадят за информация на телефон 02 862 02 63 – офис на организаторите.

Билетите от Ticketportal може да върнете до 01.01.2014 г. на касите на НДК или да видите повече информация на сайта на Ticketportal.

DMX обеща по договор meet & greet за фенове в залата на стойност 30 лв. за персонална снимка с него.

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес