Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Усик се закани на Фюри: Не се страхувам от нищо, освен от Бог

11 септември 2024, 11:52 часа • 420 прочитания

Световният шампион в тежка категория в бокса Олександър Усик се закани на Тайсън Фюри преди реванша между двамата в края на годината. Както е известно, те трябва да се срещнат на 21 декември в столицата на Саудитска Арабия - Рияд. Битката ще се състои в зала „Кингдъм Арена“.

Усик е категоричен, че е пределно мотивиран за срещата. Той допълни, че не се страхува от нищо, освен от Бог. Украинският боксьор също така сподели, че няма вариант Тайсън Фюри да се оттегли от мача, тъй като ще загуби пари и дивиденти, а също така ще стане ясно, че той не държи на думата си.

Двамата трябва да се бият на 21 декември в Рияд

„Невероятно мотивиран съм. Често ми задават този въпрос. Какво следва? Нищо повече. Просто работим всеки ден. Всеки ден е нов ден. Мотивират ме моят екип, моето семейство, вярата ми в Бога, моята страна, моята съпруга, моите деца. Това, което ме заобикаля, което расте заедно с мен, това, което обичам - всичко това ме мотивира. Не се страхувам от нищо, освен от Бог. И се страхувам от него - защото го обичам“.

„Топката вече е в нашето поле. Той има договор, а същото важи и за мен. Контрактът е до 31 декември включително. До тази дата трябва да се изиграе мачът. Ако той се откаже ще изгуби пари, дивиденти и ще стане ясно, че не държи на думата си“, каза Олександър Усик.

Наскоро Олександър Усик се отказа от една от титлите си.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес