Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Програмата на Световните първенства по волейбол и художествена гимнастика за днес

15 септември 2018, 11:09 часа • 7079 прочитания

Уикендът продължава да е богат на спортни събития у нас, но централно внимание продължават да заемат Световните първенства по художествена гимнастика и волейбол, които се провеждат в България.

След като състезанията в индивидуалната програмата при грациите приключиха с един медал за Невяна Владинова, Боряна Калейн и Катрин Тасева, днес (15.09) стартира надпреварата при ансамблите, където са и големите надежди за силно представяне на нашите представителки.

Битката на Симона Дянкова, Елена Бинева, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Стефани Кирякова започва днес в многобоя, като надеждите са днес и утре България да покаже пълния си потенциал и да се поздрави поне с един златен медал. Програмата на Световното по художествена гимнастика за днес вижте в Sportlive.bg.

Волейболните мачове в Русе и Варна също продължават с пълна сила. В събота има нови две битки в "българската" група D, но черешката на тортата ще е в Италия, където в сблъсък на олимпийски шампиони се изправят САЩ и Русия. Програмата на Световното първенство по волейбол вижте в Sportlive.bg.

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес