Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето къде може да гледаме боксовото зрелище Дионтей Уайлдър - Тайсън Фюри

01 декември 2018, 17:08 часа • 26642 прочитания

Тази нощ Лос Анджелис е арена на най-интересния боксов сблъсък до края на годината, а може би и изобщо през настоящата година. Един срещу друг се изправят непобедените Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри, като американецът е считан за сериозен фаворит срещу "краля на циганите", който дори се беше отказал от бокса, след като отнеха титлите му заради употреба на наркотици.

Бронзовия бомбардировач е в невероятна форма в последните си мачове, а като цяло в кариерата си има 40 мача, 40 победи, от които цели 39 са с нокаут. С нокаут той спечели и последния си двубой, който беше и срещу най-сериозния съперник до момента в кариерата му - Луис Ортиз.

Фюри имаше тежки години след победата си над Владимир Кличко, но изглежда на прав път в атаката си към върха в тежка категория на световния бокс. Той спечели два мача откакто се завърна, но според много анализатори е прекалено рано да се бие с толкова тежък съперник. Въпреки това тази нощ ще разберем дали Фюри е напълно готов да се бие за титлите на Уайлдър и Джошуа.

Битката между двамата е тази нощ - вижте къде може да гледате Уайлдър - Фюри в Sportlive.bg.

ЗАГРЕЙТЕ ЗА МАЧА СЪС:

Екстремната 70-килограмова трансформация на Фюри (СНИМКИ)

ФЮРИ ПОКАЗА, ЧЕ ЗНАЕ И ТАЙНИ ЗА УАЙЛДЪР: РАЗБРАХ, ЧЕ НЯКОЙ ДВА ПЪТИ Е БИЛ СВАЛЯН ПО ВРЕМЕ НА СПАРИНГ С КЛИЧКО

ВИДЕО: Припомете си как Фюри смачка Кличко от бой

Стряскащата закана на Фюри към Уайлдър след кантара

Иво Вецев
Иво Вецев Отговорен редактор
Новините днес