Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Докога ще печелим медали само за славa?": Шампион се оплака от кризата в българските щанги

22 септември 2024, 17:04 часа • 467 прочитания

Четирикратният европейски шампион Ангел Русев излезе с публикация в социалните мрежи, в която зададе няколко въпроса към Министерството на младежта и спорта и към президента на родната федерация по вдигане на тежести Антон Коджабашев. Към поста са отбелязани и други наши национали.

Ангел Русев не е доволен от положението в българските щанги

"Добър ден на всички! Искаме да направим едно запитване до министерството на младежта и спорта. КАКВО се случва с Българската федерация по вдигане на тежести, КАКВО се случва с нас състезателите? Без пари ,без лагери , имаме световно първенство….. А лагерна обстановка. НЯМА , възстановяване НЯМА. Докога ще печелим медали само за Славa и плакети от ММС. Г-н Коджабашев и вас искаме да попитаме , ДО КОГА ще бъдем поставени в тази ситуация?", пише Русев в своя фейсбук профил.

ОЩЕ: Насар към шефа на щангите: Гледам си изхвърлянето и изтласкването, но съм получил 0 лева за подготовка

Ангел Русев

Третият в света от Ташкент 2021 е отбелязал към публикацията бронзовия медалист от олимпийските игри в Париж Божидар Андреев, националите Христо Христов, Иван Димов, Джан Зарков, Васил Маринов, Дениз Данев, Габриел Георгиев. Освен това олимпийският шампион от Париж 2024 Карлос Насар също недоволства срещу Коджабашев (подробности четете в линка).

Добър ден на всички.! Искаме да направим едно запитване до министерството на младежта и спорта.? КАКВО се случва с...

Posted by Ангел Русев on Sunday, September 22, 2024
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес