Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Класически балет за деца по системата на Кралската балетна академия

14 ноември 2013, 11:17 часа • 28760 прочитания

За първи път в България, Детски център "Добри идеи" предлага обучение по системата на Кралската балетна академия (Royal Academy of Dance), Англия.

Уроците се провеждат под игрална форма, като целта е да се развие музикалността, координацията, концентрацията, ритмиката и въображението и най-важното – любов и отношение към танца. Детето се запознава с основите на класическия балет, както и с балетната музика и репертоар; научава и какво значи да има красива стойка, да стои изправено и да се движи елегантно.

Първо ниво е за деца между 4-8 год

Георгина Джендова e преподавател в школата на българската прима Красимира Колдамова и първият преподавател в България, завършил Кралската балетна академия.

Заниманията се провеждат в сряда при предварително сформирани групи в студио “Добри идеи”.

Месечна такса, с предварително записване: 32 лв

За контакт и записвания – dobriidei@gmail.com

0898 42 78 72 Маргарита Борисова

Клуб “Добри идеи” е уютно място, което предлага добри идеи за Вашето свободно време. Клубът се намира в кв. Редута в София, на ул. Кобилино бранище 9 (ъгъла с ул. Петър Богдан, на 5 минути от гара Подуене и МОЛ Сердика) и предлага зала от 50 м2, която може да се използва както за активни занимания, така и за събрания (лекции, конференции и други) или за частни празненства. Към залата има две съблекални, две тоалетни и малък кетъринг-ъгъл. Мястото предлага също и безплатен безжичен интернет.

Може да го посетите във Facebook - https://www.facebook.com/dobriidei1 или на http://dobriidei.wordpress.com/

Прочети повече за събития, творчески занимания и забавления за твоето дете ТУК.

 

 

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес