Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ТОП 5 на най-ревнивите знаци на зодиака

02 септември 2023, 22:56 часа

За да живеете мирно и щастливо в брака, трябва да избирате за партньори хора, на които е чуждо чувството на ревност.

Не ги провокирайте!

Ревността е горещо и дори разрушително чувство. Може да унищожи семейства и дори градове. Това е разбирането на обикновените хора. Но за Стрелец, Риби, Овен, Лъв и Скорпион страстите и скандалите са важен елемент от семейния живот. Така те поддържат огъня на любовта в себе си. Астрологът Ирина Андреева не вижда нищо необичайно в това: звездите така са поръчали.

Стрелец

Те много добре знаят, че са привлекателни и умни, но ако не подчертавате постоянно това, тогава скандалите не могат да бъдат избегнати. Като минимум ще бъдете заподозрени в безразличие и загуба на любов, но много по-често Стрелците смятат, че партньорът внезапно се е увлякъл по някой друг. Как може да се търпи това?! Скандал със сигурност!

Ето ги! НАЙ-ревнивите ЗОДИИ сред мъжете

Овен

Още един ужасен ревнивец. Освен това, дори невинна забележка, похвала на аутсайдер или, ужас, възхищение от таланта му може да стане причина за съмнение. Овен веднага ще избухне и след това ще се опита да добави огън към живота на половинката си. Разпити, наблюдение, телефонни проверки - пригответе се за факта, че тези дейности ще се случват във вашето семейство всеки ден. Искате ли да живеете мирно и спокойно? След това се опитайте дори да не гледате и да не слушате непознати, научете мантрата „ти си най-добрият за мен“.

Лъв

Царете на природата не търпят не само предателство, но дори и сравнения за себе си с някой друг. Само 100 % внимание и възхищение. И поклонение. И ежедневно напомняне на всички наоколо какъв късмет е да живееш до такъв прекрасен човек. Тогава можеш да се ожениш за Лео. Определено няма да скучаете.

Най-ревнивите зодии - връзката с тях може да се превърна в кошмар

Скорпион

Уви, тези хора имат прекрасно въображение. Така че дори и да не предизвиквате подозрение, скандалите едва ли ще бъдат избегнати. Самите Скорпиони не са против да изневеряват на партньора си, затова имплицитно очакват същото от него. И не могат да повярват, че има хора, които са изключително верни. Все още ли възнамерявате да живеете със Скорпион до края на живота си?

Риби

На пръв поглед те са много спокойни и сдържани. Но малко хора забелязват как пламъкът от съмнение и подозрение бушува в Рибите. Могат дълго време да крият своите наблюдения и страхове от другите. Но бъдете сигурни: на Рибите няма да им е трудно да хакнат телефона на половинката си. Най-вероятно вече го правят.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес