Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Съвет за всяка зодия за днес, 17 юни 2024

17 юни 2024, 05:35 часа

Овен

Днес може да нямате много мотивация, но ще имате въображаем пейзаж, за да работите върху това, което искате, с бавни стъпки. Дори да се наложи да пренаредите някои срещи, не се чувствайте виновни за това! Освен това това е чудесно време да изразите това, което ви е било на ума и на сърцето. Само внимавайте да общувате ясно и да сведете до минимум смесените послания, така че намерението и посланието ви да са ясни и точни.

Телец

Още: Тези 4 зодии са тревожни след средата на юни

Днес може да се почувствате по-силни да стартирате нов проект или идея в света. Ако напоследък сте се бавили с лансирането на нещо ново, това е чудесно време да изследвате скритите си страхове. Размислете върху историите, които сте си разказвали по отношение на провала или на това, което смятате за възможно - не се съмнявайте във възможностите си. Стига да се изтласкате извън зоната си на комфорт, можете да постигнете това, което желаете. Задайте си въпроса: "Кога за последен път излязох извън зоната си на комфорт?".

Близнаци

Това е отлично време да овладеете хобитата си, тъй като може да почувствате влечение към разбирането на истинските нужди на вътрешното си дете. Независимо от възрастта ни, вътрешното ни дете е винаги с нас. Вътрешното ни дете ни напомня да бъдем безгрижни и ни помага да се адаптираме към промените в живота. Запитайте се: "Кога за последен път се почувствах свързан с вътрешното си дете?" или "Коя част от мен се съпротивлява на промените?".

Рак

Ако сте преживявали дълги периоди на отлагане, тази енергия ще ви извади от коловоза. Каквото и да означава за вас "радост", това е чудесно време да изследвате вътрешния си живот и да откриете многото различни начини, по които можете целенасочено да я усещате всеки ден. Това е невероятно време да си спомним, че можем да се чувстваме по-целенасочено щастливи и удовлетворени по незначителен, но значим начин.

Лъв

Това е време да бъдете флуидни с творчеството си и да нямате очаквания, просто да видите какво ви вдъхновява в момента. Когато наблюдаваме децата, виждаме как те играят и творят, като понякога оставят едно нещо и взимат друго. Понякога, ако поставяме строги "цели" на творческите си изяви, това може да ограничи потенциала на творчеството ни и да загуби чистата си същност.

Дева

Днес може да има повишена чувствителност към думите, които обменяте с другите, което може да култивира изцеление. Понижете психологическите си защити, за да позволите на изцелението да проникне в най-дълбоките кътчета на съществото ви. Възприемайте взаимодействията си днес с отворено сърце и непредубеден ум. Тази енергия може да отвори портите на вашата нежност, като ви помогне да се чувствате по-състрадателни към себе си и към хората от вашата общност.

Везни

Днешният ден е чудесен да се развихрите извън обичайната си среда. Може да почувствате прилив на творческа енергия и засилване на вярата в себе си, че можете да постигнете всичко. Това е чудесно време да покажете на света артистичния си талант. Никой не е като вас и това е вашата суперсила. Дори и да не знаете как ще осъществите идеите си, най-важното е да се съсредоточите върху страстите си и върху това, което ви носи радост. Днес дайте приоритет на приключенията, тъй като това може да ви отвори очите за нови възможности.

Скорпион

Въпреки че в момента може да се чувствате невероятно жизнени, възможно е и да се почувствате претоварени от тази енергия. Възможно е да спите по-малко от обикновено, тъй като съзнанието ви е толкова силно разширено. Възможно е да се чувствате така, сякаш много мисли циркулират в ума ви. Тази енергия ни помага да подскажем несъзнателните си модели и поведение, които са готови да излязат наяве.

Стрелец

Космическите енергии днес могат да ви подкрепят в по-задълбоченото изследване на вашите мултисензорни възприятия. По-добре сте настроени да се ръководите от интуитивната си интелигентност, особено по отношение на взаимоотношенията си. Това е чудесно време да заглушите външния шум и да се вслушате в мъдростта, която се крие в сърцето ви. Запитайте се: "По какъв начин усещам, че надделявам над сърцето си, като мисля прекалено много?" или "Кога за последен път се вслушах в сърцето си и на какъв език ми говореше то?".

Козирог

Сега е моментът да интегрирате нови убеждения, за да пробиете на нова почва. Растежът може да бъде постигнат, като се предизвикате да се ангажирате да се запишете на нов курс или занаят. Възможно е днес да изпитате някои необикновени синхроничности, които да ви напомнят за силата на индивидуалния избор и за това как животът ни е космически преплетен един с друг. През следващите няколко дни обърнете внимание на някои синхроничности, които са се появили. Като превърнете това в практика, никога няма да забравите как магията живее навсякъде около вас.

Водолей

Възможно е начинът, по който си представяте бъдещето, да се е променил по някакъв начин. С посрещането на новия ден от слънцето ние еволюираме, а понякога това означава, че старите ни желания и мечти вече не резонират с посоката, в която се движим. Бъдете нежни със себе си и помнете, че не е нужно да бързате да пренареждате дългосрочните си цели. Задавайте си въпроса в дневника си: "Какви нови виждания или мечти обмисляте?". Опишете ги подробно.

Още: Зодиакалният знак с най-благородната аура

Риби

В кого се превръщате? Този кратък прилив на енергия може да ви даде представа за това как си представяте своя най-висок потенциал. Това е шанс да надникнете през прозорците на бъдещото си аз, за да преодолеете пропастта с настоящата версия на това, което сте. Ще се убедите, че единствената бариера, която ви отделя от бъдещото ви аз, е силата на вярата ви в себе си. И така, какво ви пречи да повярвате напълно в себе си? И кои гласове са ви възпрепятствали да правите избори, изхождайки от мястото, на което имате власт?

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес