Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Отрицателни черти на зодия Рак, които го правят труден за понасяне

19 декември 2022, 22:15 часа

Чувствена, интуитивна и емоционална на пръв поглед, личността Рак винаги изглежда, че е един от най-състрадателните знаци на зодиака.

Като приятели са много отзивчиви, винаги готови да дадат съвет и да изслушат. Като любовници, те са отдадени на всички ваши желания и вашето щастие.

Зодия Рак, управлявана от Луната в астрологията, е дълбоко симпатизираща на другите хора и често показва съучастничество.

Когато Рак е наоколо, едва ли някога ще почувствате някаква самота или дискомфорт. Те ще защитават и пазят вашите чувства и всичко, което смятат, че трябва да бъде защитено.

Родени през лятото, те са първият воден знак в хороскопа. Дълбоко под повърхността се очертава мистериозна страна, която може да бъде тъмна и опасна, нещо, което обикновено не свързваме със забавните черти на Рака.

Кой би повярвал, че зодия Рак има такива качества

Тези черти на характера са рядкост, но ще се изненадате, че идват от домашния и уютен Рак.

Пет личностни черти на Рака, които могат да отблъснат другите зодии

Раците са прекалено емоционални.

Зодия Рак е воден знак, управляван от Луната. Водени от фазите на луната, тези зодии често претърпяват драматични промени в емоционалния си фон.

Подобно на махало, те могат да преминат от най-високите върхове с радостно отношение до екстремни спадове с постоянна нужда от вашите чувства. През такива периоди те все още показват голямо разбиране към другите, но също така очакват голямо разбиране в замяна.

Кои са лошите черти на зодия Рак?

Тази зодия може да изглежда мрачна и натрапчива.

Когато Раците не са посрещнати със съчувствие, те са склонни да извадят наяве негативната страна на своята личност. В преследване на реципрочност те могат да станат отмъстителни.

Ако Раците не изпитват взаимна привързаност, те стават капризни и няма да се поколебаят да постигнат своето, докато не го постигнат. Това често означава да сте до вас през цялото време.

Често ги обвиняват, че са подозрителни

Раците могат да бъдат много подозрителни, ако не са наясно с всичко, което се случва около тях. Те ще ви попитат за всяко малко нещо и няма да се поколебаят да проверят банковите ви извлечения или текстови съобщения, за да се уверят, че не лъжете.

Това се дължи на страха да не бъдете измамени или нежелани. Те ще се съмняват в намеренията на другите, докато няма последователна демонстрация на това, което хората около тях възнамеряват да направят.

Какво очаква зодия Стрелец през новата 2023 г.?

Раците понякога са песимисти

Когато са изправени пред неуспехи или възможност за загуба, Раците са склонни да бъдат песимисти. Те ще позволят на негативните мисли да навлязат в ума поради съмнение в себе си.

Когато Раците са в това състояние, те често изразяват негативните си възгледи и много не са склонни да мислят позитивно.

Когато Ракът иска нещо, което няма, той става манипулативен.

Една от най-скритите им черти: Ракът може да бъде много манипулативен, когато е необходимо. Тъй като винаги разбират какво се случва и са много чувствителни към другите, те знаят точно какво да кажат и направят, за да накарат другите да направят това, което искат.

По правило Раците стават по-капризни, когато не постигат своето или твърде дълго не могат да получат това, което искат. Но по един или друг начин те ще продължат да създават ситуации, за да получат това, което искат.

Румяна Иванова
Румяна Иванова Отговорен редактор
Новините днес