Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любов по време на Пълнолуние ще запали сърцата на 4 зодии!

21 май 2024, 16:13 часа

На 23 май ни очаква магическо Пълнолуние, което обещава да запали огъня на любовта в сърцата на четири зодии. По подобие на безсмъртната класика на Габриел Гарсия Маркес „Любов по време на холера“, тези зодии ще усетят как любовта заема централно място в живота им - само че това ще се случи с идващата нова лунна фаза. Кои са тези щастливци и какво да очакват? Нека видим!

Овен

Овните са известни със своята страст и това Пълнолуние няма да бъде изключение. Техният авантюристичен дух ще ги накара да търсят нови и вълнуващи начини да изразят своите чувства. Партньорите на Овните могат да очакват неочаквани романтични жестове и изненади, които ще запалят ярко огъня на любовта в живота им отново. За самотните Овни, това е идеалният момент да се впуснат в нови романтични приключения, защото звездите са подредени в правилната конфигурация за тях.

Скорпион

Скорпионите са мистериозни същества, а това Пълнолуние ще усили дълбочината на техните чувства. Техният магнетизъм ще накара тяхната половинка да се почувствата особено специална. Взаимоотношенията им ще бъдат изпълнени с дълбоки разговори и емоционални моменти, които допълнително ще укрепят връзката им. За Скорпионите, които търсят любов, това е моментът да се отворят и да позволят на новите усещания да ги завладеят.

Козирог

Козирозите обикновено поставят работата на първо място, но това Пълнолуние ще им покаже колко важна е любовта. Те ще осъзнаят, че балансът между професионални и лични ангажименти е от съществено значение за щастието им. Ще започнат да отделят повече време и внимание на своята половинка, както и на романтичните жестове. Това ще им помогне да усетят сладостта на живота в най-пълна степен. Нещо, което и най-големите успехи на работното място не може да им донесат.

Риби

Рибите са истински романтици и това Пълнолуние ще отвори техните сърца за нови любовни преживявания. Тяхната любовна интуиция ще ги водят към вълшебни моменти с половинката им. Партньорите на Рибите ще се наслаждават на тяхната нежност и подкрепа, което ще им покаже колко много значат те за тази зодия. За самотните Риби, това е време на духовно и емоционално пробуждане, което може да доведе до появата на нова любов.

Любов по време на Пълнолуние - точно това очаква представителите на тези 4 зодии. Това ще бъде време, в което те ще усетят как насъбраните чувства вътре в тях са на път да избухнат. А това означава, че те ще намерят правилния начин как да вкарат любовта в живота си.

Христина Христова
Христина Христова Отговорен редактор
Новините днес