Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Любимците на Дракона ще летят в облаците през цялата 2024 г.

15 февруари 2024, 21:00 часа

Драконът има свои любимци и ще ги подкрепя в начинанията им шрез цялата година, стига да не решат, че всичко трябва да им дойде даром. Ето кои са те:

Овен

Очакват ви промени и трансформации в отношенията ви с приятели и съмишленици. Можете да създадете свой собствен проект, да започнете нов бизнес и да станете лидер на група. Вие сте от тези, които се отдават на работа безрезервно, което може да доведе до влошаване на жизнеността и здравето.

Лятото е един от най-успешните периоди, както в личен, така и в бизнес план.

Телец

През годината се формират много конкретни планове, практичен подход към всичко, възможни са глобални промени в професионалната сфера. От средата на годината ще има възможности да подобрите финансовото си състояние и значително да увеличите капитала си.

Близнаци

Ако сте планирали преместване, тогава това е благоприятно време за това, както и за обучение или работа в чужбина. От края на май ще има повече ентусиазъм и вяра в себе си и силите си, новите начала ще бъдат успешни.

Рак

Идва период, в който могат да настъпят глобални промени във всички сфери на живота. Можете да увеличите финансовото си богатство. За да подобрите и укрепите здравето си, въведете в живота си прочистване на тялото, масажи и енергийни практики.

След 20-ти февруари ще настъпят смутни времена за 4 зодии!

Лъв

До средата на годината са възможни неочаквани предложения за работа, които обещават големи перспективи и разширяване на сферата на дейност. Не пропускайте възможността. В личен план също могат да настъпят сериозни промени, например брак или нова връзка.

Дева

Тази година вашите връзки, приятелства и партньорства ще бъдат „проверени“. Предстоят промени в работата: преструктуриране на структурата, реорганизация на фирмата, промяна на длъжност или вид дейност.

Везни

Благоприятен период за стартиране на бизнес, материални вложения, инвестиции, увеличаване на богатството, като се препоръчва в този момент да бъдете внимателни с чуждите пари и заеми.

Скорпион

Тази година отношенията в семейството стават много значими. От лятото ще се появят нови финансови възможности. Но могат да се появят и големи разходи, така че трябва да бъдете рационални в областта на финансите.

Каква жертва трябва да направи всяка от 12-те зодии, за да забогатее?

Стрелец

Може да искате да обновите дома си и да направите ремонт. Но това не са бързи процеси: започвайки ремонт сега, бъдете готови, че може да отнеме много време. В работния екип вашата репутация и авторитет ще се повишат значително.

Козирог

Идва време за мощно преструктуриране на тялото и трансформация на енергиите. Възможни са добри печалби от бизнес и като цяло финансовият сектор е в процес на трансформация и се появяват нови възможности.

Водолей

Ще почувствате, че се променяте, ще имате повече самочувствие, както и възможности да промените онези ситуации, които не ви подхождат. Семейните отношения ще станат по-добри и по-силни, ако проявявате топлина и грижа към близките си.

Риби

Това е времето, когато трябва да се „изчистите“ от всичко ненужно, да коригирате грешките от миналото, да рационализирате живота си. Ще се появят „необходими“ познати, които могат да помогнат във всеки бизнес или събитие.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес