Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кавга след кавга: Кои зодии са остри камъни и не могат да бъдат заедно?

17 юли 2023, 19:13 часа

Изхождайки от факта, че всеки има свой характер, не е трудно да се досетим, че има зодии, които просто не могат да бъдат заедно. Има някои двойки зодии, които са постоянен дразнител един за друг. Те никога не могат да избягат от поредицата от кавги, които ги очакват във връзката им. В тази статия ще откриете кои зодии са остри камъни и не могат да мелят брашно заедно - връзката им е обречена на провал.

Рак и Козирог

Ракът и Козирогът са две зодии, които често се карат и опитват да доминират един над друг. Раците обичат да са емоционални и да показват своите чувства, докато Козирозите са прекалено студенокръвни. Козирозите са много упорити и искат да имат контрол върху ситуацията. Емоционалната страна на Раците влиза в противоречие с упоритостта на Козирозите и това води след себе си до поредица от кавги.

Овен и Лъв

Овните и Лъвовете са две зодии, които обичат да бъдат в центъра на вниманието. И двата знака обичат да вземат инициативата и да контролират ситуациите. Те наистина могат да се харесат на първо място, но бързо тяхната упоритост ще ги постави в ситуация да се сравняват кой от тях е по-силен. Конфликтът между тях може да е разрушителен, тъй като двете зодии са достатъчно настоятелни и не могат да приемат да свирят втора цигулка.

Риби и Водолей

Водолеят и Рибите могат да имат много общи неща, така че на пръв поглед може да се стигне до стабилна връзка. Общият интерес към изкуството и музиката може да доведе до привличане на по-дълбоко ниво. Проблемът възниква при подхода им към живота. Рибите искат да са център на внимание, да бъдат обгрижвани и да могат да си го позволят. Водолеите са повече аскетици и са свикнали с повече лишения, така че може и да не успеят да задоволят желанията на Рибите.

Като цяло, зодиите, които са остри камъни, трудно могат да бъдат заедно, тъй като кавгите между тях са гарантирани. Идеалната комбинация винаги се основава на компромиса. Може да има случаи, в които зодиите ще успеят да се напаснат един към друг. Всичко зависи от това, колко силно желаят да бъдат заедно и доколко са готови на компромис в името на общата цел. Никоя връзка не е идеална, но с усилия и от двете страни - дори най-острите камъни може да започнат да мелят брашно заедно.

Христина Христова
Христина Христова Отговорен редактор
Новините днес