Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кариерен хороскоп за юли 2023 г. за всички зодии

05 юли 2023, 22:33 часа

Овен

В кариерата Овенът го очаква нещо ново и вълнуващо. Началото на нов цикъл винаги е предшествано от края на стария, така че преди да вземе важно решение, Овенът трябва да завърши реалните задачи.

Телец

Телците предпочитат да експериментират с новото, вместо да се придържат към изпитаното. Авантюристичното настроение ще бъде особено продуктивно: то ще работи в полза на представителите на знака. Финансите също ще са ок, но е добре да не харчите повече от обикновено.

Близнаци

Този месец ще премине под мотото: "всичко или нищо". Близнаците ще бъдат вдъхновени за кариерни подвизи. Но за тях е важно да не забравят, че винаги е по-трудно да бъдеш сам: трябва да се обградиш с доверени хора. Правилният екип ще бъде най-голямото предимство на Близнаците в работата.

Рак

Време е Раците да се освободят от психическите ограничения, които им пречат да демонстрират своя потенциал. Веднага след като се отърват от прекомерната скромност или страха от осъждане, те ще направят пробив в работата си.

На кои 3 зодии им се очертава предложение за работа извън България

Лъв

Лъвовете са там, където трябва да бъдат и поддържат правилното темпо. Затова Лъвовете да не се опитват да държат всичко под контрол: можете малко да освободите хватката си. Вместо това се концентрирайте върху възстановяването и почивката.

Дева

Девите ще открият, че тяхната муза е много близо и помага да се погледне по-широко на ситуацията: да се проникне в невидими сфери. През юли е по-добре представителите на знака да не се дразнят за пари. По-добре е да се концентрирате предимно върху вдъхновяващи интересни предложения.

Везни

Везните трябва не само да изпълняват задълженията си, но и да защитават своите права и гледна точка, когато е необходимо. Ако това означава да кажете „не“ на някого или нещо, тогава е необходимо да го направите.

Скорпион

Скорпионите трябва да спрат да се сравняват с другите. Фалшивото чувство за конкуренция е изтощително и няма да стимулира развитието. Благодарете за това, с което разполагате.

След 10 юли, работата на 3 зодии ще виси на косъм

Стрелец

Действието и инициативността на Стрелците ще дадат форма на работещи грандиозни идеи. Ето защо Стрелците не трябва да чакат активност отвън, а е по-добре да започнат сами. През юли Вселената ще подкрепи лидерските амбиции на Стрелците.

Козирог

Козирозите ще могат да работят с опитен колега. За да получите максимална полза от съвместната работа, трябва предварително да разберете всички условия за сътрудничество: за да избегнете разочарование.

Водолей

За Водолеите ще има радикални промени. Може да се наложи да напуснете зоната си на комфорт и да направите крачка към ново преживяване. Да, ще бъде рисковано, без гаранция за незабавен успех. Водолеите ще достигнат нивото на работа, за което отдавна са мечтали.

Риби

През юли 2023 г. Рибите ще проявят предприемачески дух: ще помислят за стартиране на свой бизнес във формат на дистанционна работа. Не е необходимо да се страхувате да направите крачка в избраната посока, енергията на юли е подходяща за такива начинания.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес